Onze partners

A multi-disciplinary approach is at the heart of what we do. It enables us to take a holistic view when developing any opportunity. It allows us to challenge and re-frame each problem we address.

Onze passie is om vanuit organisatie doelstellingen en omgevingstrends strategieën voor huisvesting, vastgoed en de gebouwde omgeving te ontwikkelen en te implementeren. Een gebouwde omgeving waar mensen en organisaties zich kunnen ‘opladen’ om samen waarde te creëren. Een leefomgeving waar je als mens (en organisatie) energie van krijgt en die tevens energie neutraal is in gebruik.

Dat kunnen we niet alleen en daarom geloven wij sterk in partnerships. Naast onderstaande partners zijn wij onderdeel van een tribe van samenwerkende interdisciplinaire specialistische bureaus en zelfstandige professionals. Verbonden vanuit de visie om de gebruiker van huisvesting maximaal te betrekken bij zijn werk-/leer-/zorgomgeving.

Spreken onze waarden je aan en wil je partner worden? Neem contact (Enable Javascript to see the email address) met ons op.

Onze partners:

Partners van Heun B.V. 

 

 


Cleverstone B.V.

-The Architect as Business Optimizer-
‘Squaring the circle by connecting the dots’