Dé Verrassende kant van real estate

Enkele jaren geleden schreven wij een prijsvraag uit om de bekendheid van de ‘mysterieuze’ V in onze naam bij opdrachtgevers te toetsen. Velen dachten dat de V staat voor Veel Verdienen, Valuta, Vermogend, Veni Vedi Veci of Victory. Het staat echter ook voor Voorspoed Voor Velen.

Atelier V staat bekend als ondernemend, creatief, vernieuwend en onderscheidend op het gebied van huisvesting, vastgoed en stedelijke ontwikkeling. Met dezelfde V-power ondersteunen wij hulpprojecten zowel financieel als met onze persoonlijke inzet. Mede dankzij uw giften heeft u geholpen bij het geven van eten, kleding, medicijnen en het slaan van schoon waterputten. Atelier V blijft Verrassen …… (René Stevens)

 

Quotes:

1. “Je geen zorgen meer hoeven maken dat je ziek wordt of doodgaat van het drinken van water.”

2. “Hongerige zielen eten geven en stralende ogen van dankbaarheid ervaren.”

3. “Met vervoer en medicijnen geven we de patiënten opnieuw hoop voor de toekomst.”

4. “Om warm te blijven dragen arme mensen in de Himalaya dag en nacht een potje met gloeiende houtskool onder hun kleren. Door het bewegen in hun slaap komt het regelmatig voor dat hun kleren vlam vatten en zij levend verbranden.”

5. “Oud en nieuw vieren met de armste der armen hoog in de Himalaya’s.”

6. “Door eten, kleding en muskietennetten te brengen, voelen zij zich niet meer alleen staan.”

7. “Van elke reis kom ik rijker thuis en met een trots gevoel dat ik een verschil heb mogen maken in het leven van vele mensen.”

8. “Sport en onderwijs geeft de jeugd zingeving om van criminaliteit en drugs weg te blijven.”

9. “Dromen komen uit voor degenen die hunkeren naar onderwijs.”

10. “Voor mij de manier om mijn idealen in het dagelijks leven vorm en inhoud te geven.”

 

ATELIER V real estate levert haar bijdrage aan Voorspoed Voor Velen. Een van de betekenissen waar de ‘mysterieuze’ V voor staat.“ Verander de wereld, begin bij jezelf” is een oud Nederlands spreekwoord.

-The Architect as Business Optimizer-
‘Squaring the circle by connecting the dots’