ATELIER V & Cleverstone strategische partners

Vanaf 26 februari 2018 zijn ATELIER V en Cleverstone een strategische samenwerking aangegaan. Cleverstone gaat met ATELIER V samenwerken op het gebied van strategische organisatie- en vastgoedvraagstukken.

Gebouwen spelen een belangrijke rol in economische en maatschappelijke processen. Het is onze gezamenlijke overtuiging dat gebouwen en hun omgeving een doorslaggevende invloed hebben op hoe mensen zich voelen en gedragen, hoe bedrijven en instellingen functioneren en presteren en hoe steden zich ontwikkelen. De succesvolle organisaties van de toekomst creëren niet alleen financiële waarde, maar juist ook waarde op het gebied als duurzaamheid, gezondheid, balans werk/privé, maatschappelijke bijdrage.

Door de bundeling van bedrijfskundige- en huisvesting/vastgoedexpertise creëren wij in deze samenwerking inzichten voor de vooruitstrevende vastgoedmanager 3.0!

Voor meer informatie over onze concrete dienstverlening kunt u contact opnemen met René Stevens (Enable Javascript to see the email address) of Yassine Zaghdoud (Enable Javascript to see the email address).

 

 

 

 

– The Architect as a Business Optimizer –
‘Squaring the circle by connecting the dots’