Inspiring workplaces die waardecreatie bevorderen

Featured Video Play Icon

In dit SPRYG Real Estate Academy Webinar ‘Inspiring workplaces die waardecreatie bevorderen’ legt René Stevens de werking uit van het bedrijfskundige model Real Estate General Performance Survey® (RE-GPS) en wordt de samenhang behandeld van het Strategic Alignment Model met de Real Estate Dupont Analyse en de Real Estate Norm.

Een Real Estate GPS systeem om te navigeren zodat huisvestingsstrategie in sync blijft met de ondernemingsstrategie. Waardoor huisvesting (inclusief facility management en ICT), in elke fase van zijn levenscyclus, op een dynamische en pro-actieve wijze afgestemd blijft op de hartslag van organisatie en haar mensen.

RE-GPS biedt, door slimme dataverzameling op basis van GROTIK (Geld, Risico, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit), een curriculum vitae voor een periodiek functioneringsgesprek op hoofdlijnen met/over de huisvesting. Waardoor besluitvorming niet meer op buikgevoel en vermoedens alleen gebaseerd hoeft te zijn. Het kan vervolgens ook dienen voor overleg met interne gebruikers en externe leveranciers en als input voor een huisvestingsparagraaf in de begroting en de governance van de huisvestingsportfolio.

Meer info>>