Inspiring Workspaces Summer college 2016

René Stevens, algemeen directeur en bedrijfskundig architect bij ATELIER V, zal moderator zijn van de SPRYG Summer College 2016 ‘Inspiring Workspaces’. Het programma bestaat uit:

Trends  in kantoren en werkplekken
Wouter Oosting is Senior Director Workplace Strategies & Design, CBRE Nederland. Hij geeft u een overzicht van het actuele onderzoek naar wereldwijde trends in kantoren en werkplekken. Daarnaast deelt hij met u zijn ervaringen met het nieuwe kantoor- en werkconcept dat CBRE voor haar eigen organisatie in Amsterdam heeft neergezet.

Werkplek als moderne hotellobby
“In de toekomst hebben we geen kantoren meer, maar flexibele werkplekken in multifunctionele gebouwen met gedeelde services”, aldus Martijn Roordink, directeur Spaces. U hoort zijn ervaringen als aanbieder van flexibele, creatieve werkomgevingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en zelfs in London, USA en Australië.

New Ways of Working: New Needs for Design
Het Nieuwe Werken is gestart als een verandering van managementstijl, waarbij werknemers op basis van output beoordeeld worden in plaats van aanwezigheid. Het belangrijkste gevolg voor de vraag naar kantoorruimten is dat er vooral veel (informele) ontmoetingsplekken gecreëerd moeten worden. U krijgt een unieke visie te horen over de verschillende mogelijkheden om kantoorruimten af te stemmen op de veranderende werkbehoeften.

Unieke Excursie: Nieuwe HQ van Inter IKEA Systems
We brengen als één van de eersten een bezoek aan het vernieuwde hoofdkantoor van Inter IKEA Systems in Delft (de franchisegever van de welbekende woonwinkels).

Robert Granat, Career and Performance Specialist, en Bernard Gribbin, Interior Design Specialist, leiden u rond door hun nieuwe ‘stad’, die ze Tulpanen noemen. In deze stad is een ‘Centraal Station’ te vinden, stadsbuurten en zelfs ‘Zweedse trappen’ als centraal ontmoetingsplein. De opzet en inrichting zijn volledig door IKEA ontwikkelt. Afgelopen maart hebben ze hun stad in gebruik genomen. Laat u verrassen en inspireren! (Engelstalig)

Voor meer details en aanmelden: SPRYG Real Estate Academy