Huisvesting in bedrijfskundig perspectief

Featured Video Play Icon

In deze video Huisvesting in bedrijfskundig perspectief’ worden management teams uitgenodigd om als een edelsmid met huisvesting om te gaan. Huisvesting is behalve een functioneel dak boven je hoofd ook een ‘billboard’ dat continue communiceert met de markt en de mensen die in het gebouw werkzaam zijn. De juiste balans tussen hoofd en hart, ratio en emotie helpt wezenlijk bij het bereiken van de organisatiedoelen. Zie ook Strategic Alignment Model®.

Huisvestingsmanagement is in feite een alchemistisch proces. Het heeft de potentie om mensen door middel van huisvesting een transformerende ervaring te laten ondergaan. Te vergelijken met dat ongrijpbare maar doorslaggevende ogenblik in het alchemistische proces waarin het ene metaal in het andere verandert. Zie ook Buildings are Frozen

-The Architect as Business Optimizer-
‘Squaring the circle by connecting the dots’